здравейте колеги, прочетох доста инфо или не съм намерил точното. Възможно ли е да взема от една 166 cd changera и navigation systems и дали е възможно да ги свържа в моята, защото нямам changera, и дали са прокарани някакви кабели до там и дали ICS-са ще го разпознае като устройство, което мога да използвам, искам cd changer за нея защото е по високо качеството на дисковете от колко като слушам през Itouch в смисал да едното има 6000 песни а другото е ограничено, но имам доста оригинални дискове на уникални рок банди и такъв sound го има само като свири диска, пробвал съм да рипна диска и да прехвърля песните но разликата в звука е от тук до луната
Известие
Collapse
No announcement yet.
колеги въпрос за CD-changer
Collapse
X
-
може,виж си ICS-а дали има вързани кабели отзад,ако няма си ги купи от там където ще сваляш ченджаsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
супер мерси колега, значи ще потърся една 166 да ги сваля и да ги монтирам на моята само после трябва да видя как се слагат после........ а също искам и да и взема и задните колони на кората защото ги нямам, търсих някви кабели дали има там ама няма или не мога да ги видя.....
Comment
-
Значи...кабелите за заводския чейнджър ако ги има ...ги има.Тоест махни ICS-а и погледни дали имаш поставени в буксите отзад допълнителни кабели..освен тези за колоните.Едните са за колони,за чейджъра за телефона и за навигацията.След това махни кората на акумулатора и погледни хубаво около него дали няма кабели идващи от левия заден калник.Ако няма купуваш от там където взимаш чейджъра или отиваш в Авител на Цар Борис 3,и им казваш какво ти трябва.Има снимки за това как се маха ICS-а и как изглеждат буксите отзад заедно с цветовете им,във важната тема по-нагоре
-------------
Колони на корите имат само тези с висок клас на озвучение бос/е/ ли беше обут ли беше...та не е трагедия ако не намериш,защото размера го има навсякъде в магазините...
опааа...тия с по-висок клас на озвучение имат функция да се настройват и тези колони,функция която твоя ICS най-вероятно няма.Тъй че едни хубави колони и обикновен усилвател само за тях ще ти свърши работаLast edited by Linkestis; d.m.y г., 16:41.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
то разлика от моите колони и другите има защото се возих в една 166 3.0 и звука беше по хубав от моя.... зачи тя цялостно е обута с босе.... върти ме се в главата нещо..... нещо като ъпдейт на системата няма ли? хубаво аз ще сваля и 6-сте босе колони..... също ми се върти ако му взема компа на въпросната алфа донор.... дали има вероятност да тръгне на моята, но така като се замислям то нали има някви кодове и най - вероятно няма да стена или можеби има някакъв минимален шанс
Comment
-
Ето.... http://www.youtube.com/watch?v=K9QLBLkAGaM
С това се появява и DSP-то - http://www.youtube.com/watch?v=06zE3iw3gXgLast edited by ACEHOB; d.m.y г., 22:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от BlackP Покажи съобщението разлика от моите колони и другите има защото се возих в една 166 3.0 и звука беше по хубав от моя.... зачи тя цялостно е обута с босе.... върти ме се в главата нещо..... нещо като ъпдейт на системата няма ли? хубаво аз ще сваля и 6-сте босе колони..... също ми се върти ако му взема компа на въпросната алфа донор.... дали има вероятност да тръгне на моята, но така като се замислям то нали има някви кодове и най - вероятно няма да стена или можеби има някакъв минимален шанс
П.С. И МЕЖДО ДРУГОТО, АКО ЗНАЕТЕ НЯКОИ ДА ПРОДАВА 10те ГОВОРИТЕЛЯ КАБЕЛА И УСИЛВАТЕЛЯ МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ, ЧЕ И АЗ СИ ГИ ТЪРСЯ.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
-
Първоначално публикувано от BlackP Покажи съобщениезначи iCS дано работи като хоратаразбира се че ще пробвам и ще пиша какво се е случило свалям всичко от донора като колони всичките + кабеляците...... и само да ги свържа правилно
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
Comment